Friday
,
28
May
2021
Friday
,
28
May
2021

Η παρουσίαση των EB/Architects “A Zero Clash Design for the World’s Biggest Zero Energy Building” στο 3ο Construction Technology Festival.

Ο ιδρυτής της ομάδας μας, Εμμανουήλ Μπόγρης, θα συμμετάσχει στο 3rd Construction Technology Festival & Awards, μια διοργάνωση της Ventures Connect, που θα πραγματοποιηθεί στις 1 - 2 Ιουνίου 2021 στο Ντουμπάι.

Το Construction Technology Festival συγκεντρώνει digital leaders του χώρου της Κατασκευής, για να μοιραστούν τις γνώσεις τους στην υλοποίηση εφαρμογών ΒΙΜ, με στόχο την κατασκευή πιο πράσινων, πιο "έξυπνων" και ασφαλέστερων έργων.

Ο Ε. Μπόγρης με την παρουσίαση “A Zero Clash Design for the World’s Biggest Zero Energy Building” θα μιλήσει για την εμπειρία μας στο έργο του νέου κτίριου διοίκησης της Αρχής Ηλεκτρισμού και Ύδρευσης του Ντουμπάι (DEWA, Al-Shera'a HQ), που όταν κατασκευαστεί θα αποτελεί το μεγαλύτερο κτίριο μηδενικής ενεργειακής κατανάλωσης στον κόσμο. Ως υπεύθυνοι για τον χωρικό συντονισμό των επιμέρους μελετών με αξιοποίηση της τεχνολογίας ΒΙΜ, αναπτύξαμε μια πρωτότυπη μεθοδολογία ανάλυσης και διαχείρισης δεδομένων (Clash Detection Analysis & Clash Resolution Management) που οδήγησε στην επιτυχή επίλυση περισσότερων από 300,000 προβλημάτων συντονισμού.

Περισσότερα για το έργο εδώ.

Η ομιλία του θα είναι μέρος του κύκλου “BIM: Are You Really Using It?” μαζί με την συμμετοχή διαφόρων εμπειρογνώμονων του κλάδου, με στόχο την παρουσίαση των πιο προηγμένων εφαρμογών BIM (4D +) στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, καθώς και το πώς έχουν λειτουργήσει θετικά τόσο για τα έργα όσο και για τις επιχειρήσεις.

Θα συμμετάσχει επίσης στο πάνελ “The Future of Design as Enabled by Technology”, σε μία συζήτηση σχετικά με τις άνευ προηγουμένου ευκαιρίες του κατασκευαστικού κλάδου να επανεξετάσει τα θεμελιώδη ερωτήματα σχετικά με το πώς ζούμε, εργαζόμαστε, χτίζουμε και εξερευνούμε το μέλλον του σχεδιασμού, καθώς και των ψηφιακών εργαλείων που απαιτούνται για να επιτευχθούν αυτοί οι στόχοι.

Η Ventures Connect, ο διοργανωτής της εκδήλωσης, αποτελεί μια συνεργασία μεταξύ της Ventures Middle East και B2B Connect, δύο επιχειρήσεις με στόχο την ενίσχυση εταιρειών σε όλη την περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής, διασυνδέοντας ταυτόχρονα stakeholders και decision makers του χώρου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρωτοβουλίες και τους στόχους του Construction Technology Festival, δείτε εδώ.

No items found.
Read More
Back to top