Tuesday
,
16
March
2021
Tuesday
,
16
March
2021

Dubai Innovation Hub - Η συμμετοχή μας στην μελέτη της RMJM

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη νέα συνεργασία μας με την κορυφαία αρχιτεκτονική εταιρεία RMJM για την συμμετοχή στη Φάση 2 της μελέτης του έργου Innovation Hub, που θα κατασκευαστεί στο κέντρο του Ντουμπάι.

Η RMJM Dubai ανέθεσε στους EB / Architects την παροχή υπηρεσιών αρχιτεκτονικού σχεδιασμού και BIM, με στόχο την τροποποίηση και τον συντονισμό της μελέτης και την ενημέρωση μοντέλων και σχεδίων, από την Φάση 2 του Detail Design έως το στάδιο του Tender Design του Innovation Hub στο Dubai.

Η RMJM διαθέτει σήμερα ένα από τα πιο εκτεταμένα διεθνή αρχιτεκτονικά πορτφόλιο, με  πάνω από 1000 έργα, με 29 παραρτήματα σε 5 ηπείρους. Η RMJM Dubai είναι ένα από τα πρωτοπόρα αρχιτεκτονικά γραφεία στη Μέση Ανατολή, με ιστορία που ξεκινά από τη δημιουργία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στη δεκαετία του 1970 και ευρεία εμπειρία στον αστικό σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική σε έργα μεγάλης κλίμακας.

© RMJM - Innovation Hub - Dubai

Το Innovation Hub πρόκειται να αποτελέσει κέντρο δικτύωσης για ένα ευρύ φάσμα επιχειρήσεων από startup έως και πολυεθνικές εταιρείες, με σύγχρονο περιβάλλον εργασίας. Το έργο, συμπεριλαμβανομένων 110.000 τ.μ. γραφείων και 90.000 τ.μ. χώρων φιλοξενίας, βρίσκεται στο Dubai Internet City, μια ανάπτυξη του Ομίλου TECOM, ο οποίος είναι επίσης ο πελάτης του έργου.

© RMJM - Innovation Hub - Dubai

No items found.
Read More
Back to top